[16.02.2009-05.04.2009]

Conditii si reguli generale de participare la concursul “Cum stai gratis la 5 stele?”

1. Cine organizeaza concursul cu premii
Organizatorul concursului “Cum stai gratis la 5 stele?” este compania Studio Moderna SRL, bd. Iuliu Maniu nr. 7, corp A, etaj 4, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/12581/2002, avand CUI 15065733, tel: 021/4075742.

2. Care este perioada de desfasurare a concursului
Concursul se desfasoara incepand cu 16.02.2009 pana la 31.03.2009 (inclusiv) pe adresa de internet: www.concurs.kosmodisk.ro

3. Scopul concursului
Scopul concursului este acela de a promova magazinul electronic www.kosmodisk.ro si de a initia comunicari comerciale.

4. Definirea termenilor

Regulile acestui concurs cu premii fac referire la urmatorii termeni:
• Participant: fiecare persoana ce ia parte la concursul cu premii prin intermediul website-ului sau prin mesaje e-mail de recomandare, in cadrul concursului.
• Recomandant: participantul ce a recomandat concursul cu premii unei alte persoane, folosind mijloacele de recomandare permise de concurs. Cuvantul “recomandant” este folosit in regulile acestui concurs in directa legatura cu actul de a recomanda concursul, sau pentru a face distinctia intre persoana ce recomanda concursul si persoana careia i-a fost recomandat.
• Destinatarul recomandarii: este acea persoana careia concursul cu premii i-a fost recomandat de catre un recomandant. “Destinatarul recomandarii” nu este inca un “participant”, ci doar un receptor. El/ea nu a raspuns inca recomandarii de a participa la concurs.
• Participant recomandat: este acel participant ce participa la concurs raspunzand e-mail-ului de recomandare al unui alt participant (recomandant).

5. Desfasurarea concursului cu premii
Utilizatorii de internet pot participa la concursul cu premii in doua moduri:
• Oricine raspunde intrebarii din concurs, pe adresa www.concurs.kosmodisk.ro , si, in acelasi timp, pune la dispozitie toate datele necesare, poate participa la concurs. Raspunsul la intrebare ii aduce fiecarui participant 10 puncte. Dupa ce participantii au raspuns la intrebare si au completat datele necesare, li se ofera posibilitatea sa castige puncte suplimentare recomandand concursul catre terte persoane.
• Oricine poate participa la concursul cu premii daca primeste si raspunde recomandarii prin e-mail trimisa de catre participantii activi ai concursului (recomandantii) prin sistemul de concurs. Cei ce doresc sa participe, pot face acest lucru dand click pe link-ul specific din e-mailul primit. Este specificat ca, activand link-ul respectiv, destinatarul recomandarii devine participant la concurs. Acesta este de acord cu conditiile si regulile concursului.
• Punctele se acumuleaza numai dupa ce s-a raspuns la intrebarea din concurs, pe care participantul o gaseste pe pagina de internet unde este directionat de catre link-ul din e-mail. Raspunsul la intrebare ii aduce oricarui participant 10 puncte. Dupa ce a raspuns la intrebare si a completat datele necesare, participantul are posibilitatea de a castiga puncte aditionale recomandand concursul si altor prieteni.
• Participarea la concursul cu premii este posibila numai pentru utilizatorii al caror browser de internet permite utilizarea cookies-urilor. Cookies-urile sunt folosite ca un element de securitate pentru a preveni abuzurile in sistemul de concurs.
• O persoana poate participa la concurs cu o singura adresa de e-mail. Daca este suspectat ca aceeasi persoana a participat la concurs folosind variate sau aceleasi adrese de e-mail, organizatorul are dreptul sa descalifice imediat respectivul participant. Aceeasi regula se aplica in cazurile in care mai multe persoane participa cu aceeasi adresa de e-mail.

6. Tipurile de premii si modurile de castig ale premiilor
Participand la concursul cu premii, participantii pot castiga mai multe tipuri de premii:

• Premii principale
Premiile principale vor fi acordate participantilor cu cel mai mare numar de puncte primite in decursul concursului. Participantii pot colecta puncte prin mai multe modalitati, descrise in cadrul acestui regulament.

• Premiul bonus prin tragere la sorti
Se califica pentru aceasta tragere la sorti participantii cu minim un prieten participant la concurs. Tragerea la sorti va avea loc in data de 06.04.2009.
• E-book gratuit pentru toti participantii la concurs.

Premiile incluse in acest concurs sunt definite la Punctul 12.

8. Competitia pentru premiile principale
Premiile principale sunt acordate participantilor care au adunat cele mai multe puncte de-a lungul desfasurarii
concursului.

Participantii pot colecta puncte astfel:
• Raspunzand la intrebarea concursului fiecare participant primeste 10 puncte.
• Recomandand concursul catre terte persoane (prieteni, familie). Fiecare nou participant activ adus in concurs (ce raspunde la intrebarea concursului) in ofera recomandantului 2 puncte.
Castigatorul concursului si al premiului principal este participantul ce obtine cele mai multe puncte pe parcursul desfasurarii concursului.
Alte premii principale sunt acordate dupa acelasi criteriu, in functie de rezultatul final al participantilor la concurs (premiul 2 se va acorda participantului care a iesit pe locul 2, premiul 3 pentru locul 3 etc.).
In cazul in care participanti individuali au acelasi numar de puncte, participantul ce a adus mai multi participanti in concurs va fi cel avantajat.
Daca participantii sunt in continuare la egalitate, pentru deciderea castigatorului se va folosi momentul in care participantul a intrat in concurs. Participantul care a luat parte primul la concursul cu premii va fi desemnat castigator.

Daca participantii sunt in continuare la egalitate, si dupa acest al doilea criteriu de departajare, castigatorul va fi ales prin tragere la sorti, folosind un sistem computerizat ce va alege aleatoriu un castigator dintre toti participantii aflati la egalitate (in conformitate cu criteriile de mai sus). Cei ce nu vor fi alesi, vor primi premiile urmatoare (2 si 3), la rand, conform acelorasi reguli de acordare.

9. Competitia pentru premiile bonus

Castigatorul premiului bonus este desemnat prin tragere la sorti folosind un sistem computerizat ce va alege aleatoriu un castigator dintre toti participantii aflati la egalitate. Pentru aceasta tragere la sorti se califica participantii cu minim un prieten participant la concurs.
Castigatorul premiului bonus va fi anuntat prin e-mail in maximum 7 zile de la terminarea perioadei in care s-a desfasurat competitia pentru premiul bonus. Castigatorul va fi anuntat si pe site-ul concursului in maximum 15 zile de la terminarea intervalului de concurs pentru premiul bonus.

10. Alegerea castigatorilor

Alegerea castigatorilor premiilor principale si al premiului Bonus va avea loc in data de 09.03.2009 la sediul firmei Studio Moderna SRL, Bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, etaj 4, sector 6, Bucuresti. Juriul ce va supraveghea extragerea va fi format din:
• Doina Gaju(presedintele juriului)
• Marius Padureanu (membru al juriului)
• Andreea Palici (membru al juriului)
Presedintele juriului va inregistra datele privind desfasurarea concursului si alegerea castigatorilor. Raportul presedintelui juriului va fi semnat de catre toti membrii juriului si va fi pastrat la sediul firmei Studio Moderna, la adresa: bd. Iuliu Maniu, nr7, corpA, etaj 4, sector 6, Bucuresti.

11. Atributiile juriului

Juriul concursului este format din:
• Doina Gaju (presedintele juriului)
• Marius Padureanu (membru al juriului), si
• Andreea Palici (membru al juriului)
si are urmatoarele atributii:
• Supervizeaza desfasurarea concursului si alege castigatorii concursului, in conformitate cu acest regulament,
• Ia masurile necesare in cazul in care constata ca un participant nu respecta regulile concursului sau incearca sa obtina puncte folosind tehnici si tehnologii contrare regulilor.
Daca juriul suspecteaza ca un participant a incalcat regulile concursului, juriul are dreptul sa-i ofere acestuia posibilitatea de a-si explica actiunile, in conformitate cu regulile concursului. In acest caz, participantul trebuie sa demonstreze, dincolo de orice indoiala si conform cerintelor juriului, ca el/ea a obtinut puncte urmand strict regulile concursului.
Aceasta justificare trebuie sa aiba loc in maximum 10 zile de la emiterea notificarii electronice privind suspiciunea de frauda. In cazul in care participantul nu raspunde cererii de justificare, juriul are dreptul sa il/o descalifice imediat.

Juriul are dreptul sa ceara oricarui participant sa demonstreze realitatea identitatii sale, in conditiile si termenul specificat de juriu. In cazul in care participantul refuza sau, din orice motive, nu raspunde acestei cereri, juriul are dreptul sa il/o descalifice, imediat si irevocabil.
Toate comunicarile cu participantii sunt realizate via e-mail. Pentru comunicare sunt folosite adresele de e-mail prin care participantii au luat parte la concurs. Pentru comunicari urgente se va folosi numarul de telefon, fix sau mobil, daca este disponibil.
Deciziile juriului privind descalificarea unor participanti sunt finale. Deciziile si actiunile juriului sunt notate si inregistrate.

12. Lista premiilor
Premii principale
Premiul 1: Vacanta de lux pentru 2 persoane (Hotel & Resort Lux Garden 5 stele, cazare 3 nopti, demipensiune, 1 masaj de relaxare de persoana)
Premiul 2: 1 buc Kosmodisk Prestige Aplicatia pentru masina
Premiul 3: 1 buc Kosmodisk Feet Rest Massager
Premiu bonus
Organizatorul a stabilit urmatorul premiu bonus, ce se vor acorda participantilor prin tragere la sorti: Mini Laptop
E-book gratuit pentru toti participantii la concurs.

13. Anuntarea castigatorilor
In maxim o saptamana de la incheierea concursului, toti participantii vor fi informati, prin e-mail, asupra numarului de puncte colectate si asupra pozitiei lor in clasamentul final.

PREMIILE PRINCIPALE
Tabelul castigatorilor concursului va fi anuntat pe site-ul concursului la maxim 7 zile dupa incheierea acestuia. Castigatorii vor fi identificati prin nume, prenume si numarul de puncte colectate pe intreaga perioada a concursului. Daca datele asupra numelui si prenumelui nu vor fi disponibile, organizatorul ii va identifica pe castigatori prin prima parte a adresei de e-mail, sub forma nume@yahoo.com.
Juriul va verifica inca o data corectitudinea rezultatelor, conform regulamentului de concurs, si isi rezerva dreptul sa actioneze conform Punctului 11 al regulamentului, in cazul constatarii oricaror nereguli. Daca un castigator este descalificat, in urma aplicarii Punctului 11, premiul va fi acordat participantului care a obtinut un numar de puncte imediat inferior.

INFORMATII GENERALE ASUPRA PREMIILOR SI CASTIGATORILOR
Toti castigatorii permit in mod explicit anuntarea numelui si a prenumelui, sau a adresei lor de e-mail (fara a fi precizat domeniul adresei de e-mail) pe site-ul concursului si posibil in alte forme media. Castigatorii nu vor fi platiti sau rambursati in nici un fel pentru publicarea numelui lor.
Premiul nu poate fi inlocuit cu contravaloarea in lei sau cu un alt premiu. Transferul de premii catre o terta persoana nu este posibil.
Organizatorul poate solicita castigatorilor sa-si demonstreze identitatea prin documente legale. In cazul in care castigatorul refuza sa se legitimeze, el/ea pierde premiul. In aceasta situatie, premiul nu se acorda.
Premiile vor fi livrate castigatorilor prin serviciul de livrare pus la dispozitie de organizator. Daca un castigator nu va raspunde (sau nu va pune la dispozitie datele necesare, in scris sau prin e-mail) notificarii de primire a premiului in maxim 21 de zile de la emiterea acesteia, el/ea va pierde dreptul de a primi premiul. In aceasta situatie premiul nu se acorda.
Organizatorul si persoanele ce colaboreaza la desfasurarea concursului cu premii nu sunt responsabili pentru eventualele daune provocate de premii. In cazul unor circumstante (de forta majora) asupra carora organizatorul nu are nici o influenta, organizatorul poate anula concursul.
Participantii vor fi informati asupra situatiei prin mijloace media. In acest caz, organizatorul nu este raspunzator in fata participantilor pentru eventualele daune provocate. Decizia organizatorului in privinta tuturor problemelor legate de concurs si de aplicarea regulilor este finala si valabila pentru toti participantii.

14. Reguli pentru recomandarea concursului cu premii
Participantii pot recomanda concursul in doua moduri:
#1: Recomandarea prin formularul de pe pagina de concurs
• Atunci cand un participant raspunde intrebarii concursului (pe site-ul concursului), el/ea are posibilitatea sa recomande concursul prietenilor sai.
• Un participant poate recomanda concursul unui numar infinit de prieteni, dar nu mai multi de 300 pe zi. Concursul poate fi recomandat o singura data fiecarui prieten.
• In colectarea punctelor, sunt considerate valabile doar acele recomandari ce sunt trimise de catre participant direct prin completarea in formularul de pe pagina de concurs a adreselor de e-mail ale prietenilor carora participantul doreste sa le adreseze invitatia de a participa la concurs.
• Destinatarii recomandarii primesc e-mailul de recomandare pentru particparea la concurs si au posibilitatea de a participa imediat la concurs.
Activand link-ul de participare din mesaj, destinatarul recomandarii participa la concurs si este de acord cu regulile de desfasurare ale concursului.
Participand la concurs, destinatarul recomandarii este automat inregistrat in baza de date a siteului www.kosmodisk.ro si va primi prin e-mail confirmarea.
• Recomandantul primeste 2 puncte pentru fiecare destinatar al recomandarii ce participa la concurs, raspunzand la intrebare.
• Participantii vor trimite recomandari numai acelor persoane ce si-au dat acceptul de a fi contactate. Participantii isi asuma intreaga responsabilitate pentru mesajele trimise si continutul acestora.
• Studio Moderna SRL nu accepta trimiterea sub nici o forma a mesajelor spam. Fiecare spam trimis de o terta persoana in cadrul acestui concurs este strict interzisa si posibilii contravenienti isi asuma intreaga responsabilitate legala pentru actiunile lor.
• La cererea autoritatilor administrative ale Romaniei, ale institutiilor ce reglementeaza spam-ul sau a providerilor de Internet, Studio Moderna isi rezerva dreptul de a pune la dispozitia acestora adresa IP a oricarui participant ce este suspectat de trimiterea de mesaje spam.
• Organizatorul concursului cu premii isi rezerva dreptul de a exclude imediat din concurs orice participant pentru care s-a primit cel putin o reclamatie din partea unui destinatar al recomandarii sale. Organizatorul concursului isi rezerva, de asemenea, dreptul sa excluda imediat din concurs orice participant suspectat de trimiterea de recomandari catre persoane ce nu si-au dat in prealabil acordul de a fi contactate de catre respectivul participant.
• Daca organizatorul suspecteaza ca un participant a recomandat concursul unor persoane ce nu si-au dat in prealabil acordul de a fi contactate (spam), organizatorul are dreptul de a-i solicita participantului sa se justifice. Daca, in acest caz, participantul nu pune la dispozitia organizatorului o explicatie clara, in maxim 24 de ore de la primirea solicitarii, sau daca participantul ofera o explicatie incompleta ce nu ii probeaza declaratiile, organizatorul are dreptul sa il/o descalifice.
• Participantii nu pot trimite recomandari catre adrese de e-mail folosite de ei insisi sau care le apartin.
• Invitatiile pot fi trimise numai catre persoane reale. Specific, o persoana poate primi o singura recomandare de la un participant, chiar daca acea persoana detine mai multe adrese de e-mail. Orice incercare de a trimite invitatii catre adrese de e-mail inexistente sau catre mai multe adrese de e-mail ale aceleiasi persoane va fi pedepsita prin descalificare.
• Utilizarea oricaruri coduri, programe, virusi sau a altor sisteme ce pot perturba, dezactiva, deteriora sau permite folosirea incorecta a recomandarilor si a sistemului de concurs este strict interzisa. Astfel de actiuni au ca si consecinta directa excluderea participantului din concurs, interzicerea acestuia sa participe la viitoare concursuri si/sau interzicerea de a trimite recomandari.
• In cazul in care este suspectat ca destinatarii recomandarilor raspund automat la e-mailurile de recomandare (nu manual, activand link-ul, ci prin programe automate) sau ca nu sunt persoane reale, organizatorul are dreptul sa descalifice imediat participantii suspecti. In acest caz, particiantul care a recomandat concursul unor astfel de persoane nu va primi punctele cuvenite.
• In cazul in care este suspectat ca recomandantul raspunde personal la mesajele de recomandare pe care el/ea le-a trimis, organizatorul are dreptul de a-l/o descalifica imediat din concurs.
• Destinatarii recomandarilor de participare la concursul cu premii au dreptul sa raporteze asupra oricaror recomandari jignitoare sau nepotrivite primite de la participantii la concurs pe adresa . Aici, ei trebuie sa indice adresa de e-mail a contravenientului sau link-ul folosit de respectiva persoana pentru recomandare si sa descrie motivele pentru care considera respectiva recomandare ca fiind o ofensa. Persoana ce raporteaza, trebuie sa semneze mesajul cu numele si prenumele complet. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude din concurs participantul impricinat, fara compensatii.
#2 Recomandare prin link direct
Fiecare participant activ la concurs primeste o adresa de internet proprie cu un cod unic pentru fiecare participant. Participantul poate folosi aceasta adresa unica pentru a recomanda concursul trimitand personal link-ul prietenilor, via e-mail sau publicandu-l pe internet (de exemplu, pe pagina lor personala).
Participantul va castiga cate 2 puncte pentru fiecare persoana ce participa la concurs (raspunzand la intrebare) prin intermediul acestui link.
In aceasta situatie, se aplica urmatoarele reguli:
• Participantului ii este interzis sa participe din nou la concurs, utilizand link-ul sau personal si o alta adresa de e-mail sau alte date de contact. In cazul in care un participant este suspectat ca a participant de mai multe ori utilizand acelasi link, organizatorul are dreptul sa il/o descalifice imediat.
• Destinatarii recomandarilor de a participa la concurs au dreptul sa raporteze orice recomandare ofensatoare sau inadecvata primita din partea participantilor la concurs, pe adresa info@kosmodisk.ro. Ei trebuie sa indice adresa de e-mail sau link-ul de pe care a fost trimis mesajul si sa explice de ce considera ca respectiva recomandare este ofensatoare. Reclamantul trebuie sa semneze mesajul cu numele si prenumele complete. Organizatorul isi rezerva dreptul de a exclude participantul din concurs, fara compensatii.
• Utilizarea oricarui tip de coduri, programe, virusi sau sisteme ce pot perturba, dezafecta, distruge sau permite utilizarea eronata a sistemului de recomandari si a concursului este interzisa. Astfel de actiuni au drept consecinta excluderea participantului din concurs si interzicerea de a participa la viitoare concursuri si/sau interzicerea trimiterilor de recomandari viitoare.
Reguli suplimentare pentru recomandari
• In cazul in care este suspectat ca aceeasi persoana a participat la concurs de mai multe ori, utilizand aceeasi adresa sau adrese de e-mail diferite, organizatorul are dreptul sa descalifice imediat participantul. In cazul in care acest participant a fost recomandat de catre un alt participant activ, acesta din urma pierde punctele primite in urma participarii celui descalificat.
• In cazul in care este suspectat ca un anumit participant la concurs a trisat sau nu a actionat conform regulilor concursului, organizatorul are dreptul sa il descalifice imediat pe respectivul participant. In cazul descalificarii acestui participant, recomandantul va putea pastra punctele obtinute, in ciuda descalificarii persoanei recomandate.

15. Cine poate participa?
Toate persoanele care au implinit 18 ani, cu o adresa stabila in Romania pot deveni participanti in concurs. Persoanele care sunt in orice fel direct conectate cu desfasurarea concursului, si membrii apropiati ai familiilor lor, nu pot participa la concurs. Niciun angajat al companiilor Studio Moderna sau Linea Directa nu poate participa la concurs.

16. Alte specificatii
Conditia participarii la concursul cu premii este acordul participantului cu regulamentul concursului. In momentul in care participantul isi furnizeaza adresa de e-mail pe site-ul concursului, se intelege ca el/ea este de acord si accepta regulamentul.
Participantul care a primit recomandarea pentru participarea la concurs, pe adresa sa de e-mail, si a raspuns invitatiei activand link-ul furnizat (pentru care este specificat ca asigura participarea automata la concurs), este de acord cu regulamentul concursului.
Organizatorul nu este responsabil pentru aplicatii incomplete sau aplicatii ce contin date eronate.
Participarea la concursul cu premii, castigarea si livrarea premiului nu sunt in nici un fel conectate cu achizitionarea vreunui produs promovat pe canalele de vanzare ale organziatorului.

17. Regulile concursului si locatia lor
Regulile concursului sunt disponibile pentru a fi studiate, integral – in scris - la sediul organizatorului: Studio Moderna SRL, bd. Iuliu Maniu, nr 7, corp A, etaj 4, sector 6, Bucuresti, precum si pe pagina de internet www.kosmodisk.ro.

18. Utilizarea datelor personale
Castigatorii concursului permit publicarea datelor lor personale pe siteul www.kosmodisk.ro si, daca este necesar, si in alte mijloace media. Castigatori sunt de acord cu procesarea datelor personale in scopul desfasurarii concursului. Lista castigatorilor este in posesia companiei Studio Moderna S.R.L., sediul social in bd, Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, etaj 4, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/12581/2002, avand CUI 15065733, tel: 021/4075742.
Participand la acest concurs cu premii, participantii permit organizatorului sa colecteze, sa proceseze si sa stocheze datele personale furnizate, in acord cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice
Prin acordul sau, participantul la concurs permite companiei Studio Moderna, in calitate de organizator, sa proceseze datele personale colectate in scopul desfasurarii concursului, efectuarii de statistici, sondaje, stabilirii modului de utilizare al serviciilor, ajustarea ofertei si segmentarea acesteia, studii de piata, informatie asupra ofertei, noutati si oferte precum si pentru trimiterea de buletine electronice si alte materiale publicitare.
In scopuri informative, fiecare persoana permite utilizarea diverselor canale de comunicare, cum ar fi: telefonul, adresa fixa, adresa de e-mail si altele. Datele indicate pot fi procesate de Studio Moderna in scopuri personale, pana la anularea acceptului sau pana in momentul cand datele inceteaza a mai fi utile. In timpul procesarii datelor personale, fiecare persoana are posibilitatea sa verifice si sa-si actualizeze informatiile personale in baza de date.

Fiecare participant, conform Legii nr. 677/2001, beneficiaza de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei. Totodată, participantii au dreptul să se opuna prelucrării datelor personale care ii privesc şi să solicite ştergerea datelor.
Adresele de e-mail ale prietenilor ce sunt introduse de catre participanti in formularul de recomandare sunt preluate intr-o baza de date temporara asupra careia utilizatorii nu au acces. Aceste adrese de e-mail sunt stocate pana la finalul concursului cu scopul de a preveni trimiterea mai multor recomandari catre aceeasi persoana si, in consecinta, pentru a preveni trimiterea de mesaje spam. Acest paragraf se aplica numai in cazul destinatarilor recomandarilor nu si participantilor la concurs.
Firma contractata de Studio Moderna pentru procesarea datelor este compania Linea Directa SRL, bd. Iuliu Maniu, nr. 7, corp A, etaj 4, sector 6, Bucuresti, inregistrata la Oficiul Registrul Comertului sub nr. J40/35/2006, avand CUI 18261130, tel: 021/4079500, fax: 021/4075714.

19. Anularea participarii
Un participant poate solicita in orice moment stergerea (anularea) inregistrarii si a participarii la concurs. Participantul solicita eliminarea din concurs printr-un e-mail pe adresa dezabonare@kosmodisk.ro In acest caz, participantul este exclus de la participarea ulterioara la concurs.
Daca, ulterior concursului, un participant doreste sa fie eliminat din baza de date a Studio Moderna, poate solicita acest lucru printr-un e-mail pe adresa dezabonare@kosmodisk.ro sau participantul se poate sterge din baza de date independent, accesand un link specific, prezent in toate mesajele electronice transmise de compania Studio Moderna. Compania va respecta toate cererile de acest gen si va elimina imediat din baza de date adresele de e-mail ale solicitantilor.

20. Rezolvarea reclamatiilor

Toate reclamatiile sunt administrate si rezolvate de catre organizatorul concursului. In cazul reclamatiilor fondate, organzatorul este obligat sa le rezolve in cel mai scurt timp si sa informeze participantul asupra solutionarii.
Juriul are dreptul sa descalifice din concurs orice participant ce este suspectat de nerespectarea regulamentului.
Decizia juriului privind posibila descalificare a unui participant este finala.
Data anuntarii regulamentului de concurs este: 15.02.2009